Kuhinje po mjeri

Kuhinje po mjeri - Interijeri Zadro

Kuhinje po mjeri  svrstavaju  se u kategoriju namještaj po mjeri, izrađuju se isključivo po želji klijenta, a prema nacrtu interijera
 u koji se ugrađuju, te samim time imaju veću potražnju od gotovih kuhinja.Prilikom izrade Kuhinja po mjeri vodimo računa da kuhinja  bude prilagođena prostoru klijenta, da bude kvalitetna, funkcionalna i jedinstvena. Pazimo da svaki komadić prostora bude iskorišten i vodimo računa o organizaciji kuhinje koje mogu biti različitih oblika.
Naša specijalnost su moderne minimalističke kuhinje u bijelo-crnoj kombinaciji oblika L (kutne), I (ravne minimalističke), U (pokrivaju tri strane zida) , i kuhinjski elementi koji su složeni paralelno .
Moderan , minimalistički dizajn , jednostavnost, kvaliteta i funkcionalnost, odlike su kojima se može opisati izrada kuhinja u Interijerima Zadro.

Prilikom odabira modela kuhinje po narudžbi klijent određuje materijal, boje, okov, ručkice,radne plohe, stil, te kombinira elemente potrebne za pospremanje kuhinjskog pribora i  namirnica. Možemo se pohvaliti sa širokom paletom dekora i modela kuhinja , bilo da se radi o modernom ili klasičnom izboru, bilo da se radi odabiru kuhinja  hrvatske ili talijanske  proizvodnje .
Modeli Modernih kuhinja - Iris, Matija,  - hrvatska proizvodnja i talijanski dizajn
Modeli Rustikalnih kuhinja - Bianca- klasične kuhinje i kuhinjski dodaci

Vrste materijala - iveral, medijapan visoki sjaj, MDF mat, akril, lacobel, staklo, furnir, puno drvo jasen
Sa kombinacijom elemenata u kuhinjama po mjeri možemo moderno i funkcionalno urediti i mali i veliki prostor, te praktičnim rasporedom elemenata osigurati dobre uvjete za rad.
Svaka kuhinja, bilo da je mala ili velika isključivo služi za pripremu hrane, ali može poslužiti i kao mjesto za jelo i druženje.