Dnevna soba centralno je mjesto svakoga doma. U njoj provodimo najviše vremena družeći se sa svojim najmilijima, gledajući televiziju, ispijajući kavu ili čitajući omiljenu knjigu. Pošaljite nam viziju Vašeg dnevnog boravka i mi ćemo Vaše želje pretvoriti u stvarnost. U ponudi imamo biblioteke, regale, zidne kompozicije i stolove po mjeri za Vaš dnevni boravak.


Biblioteke izrađene od lakih materijala, izrađene po mjeri, služe za razne namjene, mogu biti smještene u dnevnoj sobi, dječjoj sobi ili kao pregradni zid u malim stanovima. Biblioteke ili police pružaju mnogo mogućnosti za kreativno izražavanje jer ne služe samo za pospremanje knjiga, već i za pospremanje fotografija i obiteljskih uspomena.

Zidne kompozicije za Dnevne sobe, minimalistički dnevni boravci, kombinacija boja i materijala, spoj minimalizma i elegancije, sve to i puno više potražite u našoj ponudi Namještaja po mjeri za Dnevne sobe i Blagavaonice. Staklene Vitrine, police, komode po željama klijenta i dimenzijama po mjeri prostora. Za izradu Namještaja za Dnevne sobe nudimo i koristimo veliki izbor materijala različitih boja i dekora, te kvalitetan okov.


Kompletan asortiman dnevnih soba