Kuhinje po mjeri Interijeri Zadro možete vidjeti u našem izložbeno-prodajnom salonu Trgovačkog centra Westgate na prvom katu. Ponuda obuhvaća razne modele modernih i jednostavnih kuhinja izrađenih od materijala visoke kvalitete: kuhinje od iverala, kuhinje od akrila, MDF-a lakiranog u visoki sjaj ili mat varijanti sa izborom mnoštva boja i dekora prema Vašim željama, furnirani MDF, MDF folija. Sve naše kuhinje imaju ladice sa bešumnim i jednostavnim zatvaranjem, te visokokvalitetan okov bez dodatnih nadoplata.


U ponudi imamo i Rustikalne Kuhinje Po Mjeri ručno rađene u vlastitoj proizvodnji. Modeli rustikalnih kuhinja plijene pažnju svojim izgledom ali i pristupačnom cijenom u odnosu na kvalitetu, te odišu jednostavnošću i određenom elegancijom.

Kuhinje po mjeri svrstavaju se u kategoriju namještaj po mjeri, izrađuju se isključivo po želji klijenta, a prema nacrtu interijera u koji se ugrađuju, te samim time imaju veću potražnju od gotovih kuhinja.

Prilikom izrade Kuhinja po mjeri vodimo računa da kuhinja bude prilagođena prostoru klijenta, da bude kvalitetna, funkcionalna i jedinstvena. Pazimo da svaki komadić prostora bude iskorišten i vodimo računa o organizaciji kuhinje koje mogu biti različitih oblika. Naša specijalnost su moderne minimalističke kuhinje oblika L (kutne), I (ravne minimalističke), U (pokrivaju tri strane zida), i kuhinjski elementi koji su složeni paralelno. Moderan, minimalistički dizajn, jednostavnost, kvaliteta i funkcionalnost, odlike su kojima se može opisati izrada kuhinja u Interijerima Zadro.

Prilikom odabira modela kuhinje po narudžbi klijent određuje materijal, boje, okov, ručkice,radne plohe, stil, te kombinira elemente potrebne za pospremanje kuhinjskog pribora i namirnica. Možemo se pohvaliti sa širokom paletom dekora i modela kuhinja, bilo da se radi o modernom ili klasičnom izboru, bilo da se radi odabiru kuhinja hrvatske ili talijanske proizvodnje.

Modeli Modernih kuhinja - Iris, Matija, - hrvatska proizvodnja i talijanski dizajn
Modeli Rustikalnih kuhinja - Bianca - klasične kuhinje i kuhinjski dodaci

Vrste materijala - iveral, medijapan visoki sjaj, MDF mat, akril, lacobel, staklo, furnir, sa kombinacijom elemenata u kuhinjama po mjeri možemo moderno i funkcionalno urediti i mali i veliki prostor, te praktičnim rasporedom elemenata osigurati dobre uvjete za rad. Svaka kuhinja, bilo da je mala ili velika isključivo služi za pripremu hrane, ali može poslužiti i kao mjesto za jelo i druženje.


Pogledajte sve modele naših kuhinja